December 19, 2013

Owls ~ Κουκουβάγιες

Γειά σας!
Λίγο πριν την λήξη της χρονιάς, αποφάσισα να ξαραχνιάσω το blog που το έχω παρατήσει εδώ και 10 μήνες...  Να σας πω και τον λόγο, για να μην μείνετε με την απορία: το μικρό μου αντράκι, που είναι μόλις 2,5 μηνών :)
Και μη νομίζετε πως μου κρατούσε τα χέρια δεμένα τόσο καιρό, απλά μία από τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης εκτός από την κανονική ναυτία, ήταν και η αναγούλα στα χαρτιά και ότι έχει σχέση με χειροτεχνία. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, είναι αλήθεια!
Τελοσπάντων, τώρα που άρχισε να φτιάχνει και πάλι η καλλιτεχνική μου διάθεση, είπα να ασχοληθώ με κάτι και τι καλύτερο από υφάσματα και κουμπάκια? Πάντα τον χειμώνα μου αρέσει να ασχολούμαι με τις τσόχες, μου βγάζει μία 'χουχουλιάρικη' διάθεση :) 
Ιδού λοιπόν οι κουκουβάγιες μου : μία για την βιβλιοθήκη μου και οι υπόλοιπες δωράκια!
Hello!
Just before new years eve I have decided to make a new submission to my blog after 10 months of inactivity. The only reason for this idleness is my little man who's now 2,5 months old. :)

But it wasn’t him keeping me away from my blog... One of the side effects of pregnancy -besides the nausea- was a strange aversion in papers and everything related to handicrafts. As strange as it sounds it is true!

Never mind, now that my artistic mood is back again I kept myself busy with my beloved textiles and buttons, one of my favorite winter hobby! :)
So, here are my owls one for my shelf and the rest of them gifts to friends.




Το πατρόν είναι πολύ απλό και το πήρα από εδώ, όπως άλλωστε και την ιδέα, μόνο που την εμπλούτισα λιγάκι με λίγο σύρμα και τα σκραμπουκικά μου μελανάκια...
Συγχωρέστε με για τις φωτογραφίες, είναι λίγο βιαστικές και πρόχειρες - όσο θα περνάει ο καιρός ελπίζω να ξαναβρώ την φόρμα μου και να ξαναρχίσω και το scrapbooking.
The pattern is quite simple and I enriched  the initial idea for the owls with inks and wires.
Forgive the bad photo quality, I took them in a hurry. With time I will regain my touch. :)