November 1, 2012

Λάρισα-Οινόη / Travelling by train

Γεια σας και καλό μήνα!
Η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου με βρίσκει ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη! Από σήμερα είμαι πλέον και επίσημα μέλος της σχεδιαστικής ομάδας του  Get Creative, ένα blog με πολλές προκλήσεις που τρέχουν κάθε μήνα, πολλά δώρα και εκπλήξεις! Ξεκινάω με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη να σας δίνω ιδέες και έμπνευση για δημιουργία! Καλή αρχή λοιπόν!

Πάμε τώρα στη σημερινή σύνθεση:
Ταξιδεύοντας με το τρένο...
Φέτος το καλοκαίρι αποφασίσαμε να ανέβουμε στη Λάρισα για διακοπές μαμά και κόρη (ο μπαμπάς έμεινε στη Χαλκίδα για δουλειά) με το τρένο.Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο και διασκεδαστικό, κάναμε γνωριμίες με όλο το βαγόνι, χαχα,  και φυσικά βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.
Όταν είδα την πρόκληση Νοεμβρίου του Get Creative το μυαλό μου πήγε αμέσως σ'αυτές τις φωτογραφίες! Έτσι, έφτιαξα αυτήν την σύνθεση:
Hello friends! This is my layout for Get Creative challenge blog. From today on I am officially a member of the Get Creative design team and I'm very excited about it! I hope from now on, you will get as much inspiration and ideas as you can get, lol! 
My little girl loves traveling by train, so I took a photo of her to remember this lovely trip...


Η ιδέα για το μαύρο-ροζ προέκυψε από την φαντασία της κόρης μου, η οποία ονειρευόταν ότι το τρένο θα είναι ροζ, μόνο για κορίτσια, μιας και ο μπαμπάς δεν θα ερχόταν μαζί μας.
Επίσης, αποφάσισα να κόψω σε δύο μέρη την δεύτερη φωτογραφία, δημιουργώντας έτσι μία τρίτη πιο μικρή, για να είμαι σύμφωνη με τον κανόνα της πρόκλησης που θέλει το λιγότερο 3 φωτογραφίες!

Μερικά κοντινά...
Some closeups...







Αυτά και για σήμερα. Εύχομαι να έχετε όλοι ένα καλό και δημιουργικό Νοέμβριο! :)
That's it for today! Have a nice-crafty November everyone! :)

9 comments :

  1. Αθανασία, καλώς όρισες στην παρέα του Get Creative, χαιρόμαστε τόοοσο πολύ που μας ήρθες! Η δουλειά σου είναι απίθανη!

    Και αυτή η σύνθεση είναι εξαιρετική, η αντίθεση του μαύρου με το ροζ είναι τόσο πετυχημένη και μου αρέσει πάρα πολύ το πως προέκυψε από την φαντασία της κορούλας σου για το ροζ τρένο!!!!

    Αχ, κούκλα είναι η κορούλα σου, να την χαίρεσαι!

    Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Κοριτσάκι μου ζωγράφισες πάλι! Το ταλέντο σου είναι το κάτι άλλο και δεν περνάει απαρατήρητο!
    Χίλια μπράβο και συγχαρητήρια για τη σχεδιαστική ομάδα!
    Συνέχισε να μας εμπνέεις!

    ReplyDelete
  3. Αθανασία συγχαρητήρια για την θέση σου στην σχεδιαστική ομάδα του GC! πραγματικά την αξίζεις αυτήν την θέση, οι συνθέσεις σου είναι όλες μοναδικές! και η συγκεκριμένη δεν είναι εξαίρεση! λατρεύω τον συνδυασμό μαύρου και ροζ! καλό μήνα λοιπόν και καλή αρχή!

    ReplyDelete
  4. ...μακάρι να υπήρχε το ροζ τρένο της Μαρίας και οχι ο μαύρος καρβουνιάρης του ΟΣΕ !!
    Μπραβο φιλενάδα, έσκισες με το layout σου! Καλή αρχή ως μέλος του DT στο Get Creative και ελπίζω να προλάβω να φτιάξω κατι και γω και να λάβω μέρος!

    ReplyDelete
  5. Welcome to the Get Creative team and am sure you will feel right at home. Your work is amazing and you are such a wonderful addition. I love your layout the black and grey with pops of pink is truly a fabulous combination.I adore the photo of your little girl looking out of the window.

    Marie

    ReplyDelete
  6. συγχαρητηρια για την θεση σου στην σχεδιαστικη!!!!!η συνθεση σου ....ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. Μπράβο σου Αθανασία! Το ένα καλύτερο από το άλλο αυτά που φτιάχνεις! Τρελάθηκα με αυτό σου το LO αλλά και τις φωτογραφίες! Φοβερές!

    ReplyDelete
  8. Τελειο απο ολες τις αποψεις !!!!!Παπας

    ReplyDelete
  9. Φοβερή σύνθεση!!!! Μου αρέσει τρελά που χρησιμοποίησες ασπρόμαυρες φωτογραφίες! Μπράβο σου και συγχαρητήρια για τη νέα σου θέση!!!!! Επάξια είσαι στην ομάδα, Αθανασία μου

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to drop by and leave me a comment. I appreciate it so much :*