January 12, 2014

Wreath ~ στεφάνι


Καλή χρονιά σε όλους!
Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργία για όλους μας!
Έτσι λοιπόν ξεκινώ και εγώ τη χρονιά μου με δημιουργικό πνεύμα και όρεξη για αλλαγές: επειδή περνάω πολλές ώρες στο σπίτι αυτό τον καιρό με τον μπέμπη, σε μια προσπάθεια αλλαγής παραστάσεων και αποφυγής οξείας βαρεμάρας, αλλάζω συνέχεια την διακόσμηση στο σπίτι - αν μπορούσα να μετακινήσω και τα έπιπλα θα το έκανα, αλλά δυστηχώς ο χώρος δεν το επιτρέπει. 
Το στεφάνι αυτό το έφτιαξα για το τζάκι, το οποίο έχει πολύ στενή επιφάνεια για διακοσμητικά 
(μόνο 10εκ) και πολύ με δυσκολεύει γενικότερα να το γεμίσω, οπότε μου ήρθε η ιδέα για το στεφάνι.
Happy new year everybody!
I hope the new year will be full of health , happiness and creativity for all of us !
So, this year has started full of creativity and appetite for changes : Now that I spend many hours at home taking care of my baby boy , in an effort to change the daily routine and avoid acute boredom , I constantly change the house decoration - if I could move and furniture I would , but unfortunately the house space and layout does not allow me to.
This wreath is for the fireplace , which has a very narrow horizontal surface for decorative stuff
(only 10cm ) and generally is quite hard to fill , so I got the idea of a wreath .

Τα υφασμάτινα στοιχεία τα έφτιαξα εγώ (πουλί, σπιτάκι, καρδιές), τα κόκκινα πλεκτά που βλέπετε στο πουλάκι, στο σπίτι και τα λουλούδια τα έπλεξα με την πλεκτομηχανή της κόρης μου (που της έφερε ο Αη Βασίλης - χιχι), τις κουβαρίστρες, το κλειδί και τις καρδιές γιρλάντα τις αγόρασα από ένα τοπικό μαγαζάκι εδώ και καιρό και το δεντράκι είναι από πηλό χαρτοπολτού. Επίσης αν προσέξατε έχω κάνει και μερικές στάμπες - η πρώτη σκραμπουκική απόπειρα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Ευτυχώς τα μελάνια μου δεν στέγνωσαν, ουφ!
Μέσα στην εβδομάδα θα τακτοποιήσω/ξαραχνιάσω και το γραφείο μου, οπότε ελπίζω το επόμενο post να αφορά scrapbooking - κάτι έχω στο μυαλό μου :)
Αυτά για σήμερα, φιλιά!
The fabric elements are made by me ( bird, house , hearts ), the red knitted you see in birdie, the little house and the knitted flowers were made by a knitting machine my daughter got for Christmas , the spools, the key and hearts garland were bought from a local shop, the tree is made of clay pulp. Also if you notice I've done some stamps - the first scrapbooking attempt since a year ago. Luckily enough, my inks did not dry!
Within the week I will rearrange my working bench, so hopefully the next post will be about scrapbooking - I've already have something in my mind :)
That's all for today!
5 comments :

 1. Είναι φανταστικό!!! Το καλύτερο γιατρικό για τη βαρεμάρα δεν το συζητώ !! Και η κατασκευή και η διακόσμηση του σπιτιού !!! Μπράβο !!

  ReplyDelete
 2. Πολύ-πολύ όμορφο!! ( την ίδια ιδέα είχα και εγώ για τον Αη Βασίλη για την κόρη μου χιχιχι αλλά την λυπήθηκα και της πήρα αυτό που ζήτησε!) καλά, οι κουβαρίστρες είναι ονειρεμένες!

  ReplyDelete
 3. καλως σε βρηκα κ καλη χρονια να εχεις με υγεια κ πολλες δημιουργιες!!!! ειναι εξαιρετικα ομορφο κ με πολυ ωραιο γουστο το στεφανι σου!!!! μπραβο!!!

  ReplyDelete
 4. ΕΙναι ολογλυκο! Και του χρόνου!

  ReplyDelete
 5. Το στεφανάκι σου είναι υπέροχο! Και πραγματικά η δημιουργία είναι ο καλύτερος τρόπος για να περνάει όμορφα ο ελεύθερος χρόνος! Χαίρομαι που σε βρήκα, θα έρχομαι να βλέπω τα έργα σου!

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to drop by and leave me a comment. I appreciate it so much :*